Με συρματόσχοινο η απομάκρυνση του λεωφορείου της γραμμής 409 από το διώροφο σπίτι στου Παπάγου, στο οποίο προσέκρουσε το απόγευμα της Δευτέρας. Ήταν σταθμευμένο στον τερματικό σταθμό της πλατείας Κονίτσης, κύλησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και καρφώθηκε στο οίκημα.
Το λεωφορείο προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο ισόγειο της πολυκατοικίας, σε ένα από τα διαμερίσματα του α’ ορόφου και σε σταθμευμένο όχημα. Διεκόπη για προληπτικούς λόγους και η παροχή φυσικού αερίου, προκειμένου να γίνει επισκευή των σωληνώσεων που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.
Περίοικοι δήλωσαν πως δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, με τον ίδιο τρόπο μάλιστα. Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η πρόσκρουση.
Δείτε επίσης: