Φρίκη προκαλεί το περιστατικό που ήρθε στο φως από την Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το οποίο 43χρονος Παλαιστίνιος βίασε 14χρονη με νοητική υστέρηση!
Πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι πήγε στην αστυνομία με την μητέρα του όπου προχώρησε σε καταγγελία.
Όπως είπε οι αποτρόπαιες πράξεις έγιναν έξω από εκκλησία στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου, το απόγευμα την περασμένης Τρίτης.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη εντόπισαν τον αλλοδαπό το απόγευμα της Πέμπτης και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσια πράξη με ανηλίκους ή ενώπιόν τους.
Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Μαροκινός αυτοϊκανοποιήθηκε σε νεαρές!
Στο μεταξύ, χειροπέδες σε 43χρονο με καταγωγή από το Μαρόκο πέρασαν οι αστυνομικές αρχές πάλι από καταγγελία.
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης σε πάρκο της Θεσσαλονίκης ο αλλοδαπός φέρεται να αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε δύο νεαρές κοπέλες και να έκανε άσεμνες χειρονομίες προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.
Υπήρξε άμεση ενημέρωση της Αστυνομίας η οποία προχώρησε και στην σύλληψή του Μαροκινού.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Δείτε επίσης:
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Φαληράκι της Ρόδου – Βίασαν 21χρονη, χτύπησαν και λήστεψαν νεαρούς
Λευτεριά στην Παλαιστίνη…..
Ήταν ξαναμμένος ο ισλαμοπίθηκος υπάνθρωπος….
Τσακίστε τους όπου τους βρίσκετε…