Μονάχα θλίψη προκάλεσε η είδηση πως μια 32χρονη μητέρα έχασε τη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής στην Αταλάντη όταν ΙΧ που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα εμβόλισε την μηχανή που οδηγούσε.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η άτυχη γυναίκα που είχε ένα ανήλικο παιδί ήταν επιχειρηματίας καθώς είχε ανοίξει με τον σύζυγό της καφέ στην Αταλάντη.
Το βράδυ της Παρασκευής πήγαινε με την μηχανή της στη Σκάλα Αταλάντης για να κάνει έκπληξη στον σύζυγο και το παιδί της που έκαναν μπάνιο. Ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στον προορισμό της.
Η 32χρονη οδηγούσε μηχανή από πολύ μικρή ηλικία και ήταν ιδιαίτερα έμπειρη ενώ γνώριζε πολύ καλά τον δρόμο καθώς είναι κάτοικος της περιοχής. Όταν συνέβη το τροχαίο η ίδια φορούσε κράνος αλλά φαίνεται πως η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που της προκάλεσε σοβαρά τραύματα. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.
Όπως λέει ο σύζυγός της στο protothema.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το STOP και την χτύπησε στα πλάγια, προφανώς είχε ταχύτητα.
Ο ίδιος ανέφερε πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε 25 λεπτά ενώ η αστυνομία ήρθε μετά από 40 λεπτά.
(Πηγή φωτογραφιών protothema.gr)
Δείτε επίσης:
Τραγωδία στην Αταλάντη: Νεκρή 32χρονη μητέρα σε τροχαίο!
Αυτή τη φορά τα πάρα παραλές 🤣
Καλά χάθηκε μια Ζωή και Εσύ Γελάς με το Σχόλιο (Σωστοτατο) του kimon…ΜΑΠΑ ε’ ΜΑΠΑ…
Οι υπόλοιποι από θαύμα ζούμε στο Κουλιστάν. Παραβίασε το stop; Θανατηφόρο; Ισόβια, επειδή έχει καταργηθεί η ποινή του θανάτου.