Στις καταγγελίες της συζύγου του Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα για λάθη στην διαχείριση του συζύγου της απάντησε το Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης (Θήρας).
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε περιγράφεται αναλυτικά η κατάσταση του 42χρονου παλαίμαχου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που έφτασε στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος μέχρι την τραγική κατάληξή του.
Δείτε την ανακοίνωση:
Η οργή της συζύγου
Καταγγελίες για το νοσοκομείο Σαντορίνης έκανε η σύζυγος του Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα, του ποδοσφαιριστή που έχασε την ζωή του όταν έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο νησί.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star η Ορέλια Αργυριάδου υποστήριξε πως υπήρξε λανθασμένη εκτίμησης της κατάστασης της υγείας από το ιατρικό προσωπικό που οδήγησε σε επιπλοκές και στο άδοξο τέλος του 42χρονου παλαίμαχουν Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.
Η κ. Αργυριάδου ανέφερε πως ο σύζυγος της μπήκε στο νοσοκομείο του νησιού στις 19 Αυγούστου και υπεβλήθη σε επέμβαση, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν διάτρηση στομάχου.
Για τις επόμενες τρεις μέρες ανέφερε πως ο 42χρονος ένιωθε δυσφορία και δυσκολία στην αναπνοή με τους γιατρούς να λένε πως οφείλονται σε συμφύσεις του εντέρου ενώ προχώρησαν σε δεύτερη επέμβαση και ενημέρωσαν την ίδια πως έκαναν απόφραξη και παράλληλα αντιμετώπισαν με επιτυχία σκωληκοειδίτιδα με περιτονίτιδα.
Όμως, της είπαν πως επειδή υπήρξε εισρόφηση πνευμόνων θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα και στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για αναπνευστική υποστήριξη. Μόλις λίγες ώρες αργότερα της είπαν πως έπαθε ανακοπή ενώ είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.
«Δεν έγινε σωστή εκτίμηση. Αν είχε γίνε σωστή εκτίμηση, θα είχαν βρει το μείζον θέμα από την αρχή και δεν θα είχαμε δεύτερο χειρουργείο. Δεν το είδαν εξ αρχής. Η σκωληκοειδίτιδα δε βγαίνει από τη μια ημέρα στην άλλη. Ο πιο άπειρος άνθρωπος το γνωρίζει αυτό. Όχι, όχι είναι όλα λάθος ,όλα λάθος από την αρχή!», είπε η κ. Αργυριάδου.
(κεντρική φωτογραφία print screen)
Δείτε επίσης:
Οργή από την σύζυγο του Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα: «Όλα έγιναν λάθος»
Σαντορίνη: Θρήνος για τον ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα – Η καριέρα του στην Ελλάδα