Τον φόβο και τον τρόμο έχει σκορπίσει συμμορία διαρρηκτών με βαριοπούλα στην Λάρισα που χτυπά σε κάθε ευκαιρία κυρίως καταστήματα.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, την περασμένη Πέμπτη «άνοιξαν» βενζινάδικο μέσα στην πόλη της Λάρισας, περίπτωση διάρρηξης πρατηρίου που ήταν η τρίτη χρονικά σε σειρά, τις τελευταίες εβδομάδες, με τους δράστες να κλέβουν χρηματοκιβώτια.
Μάλιστα στην τελευταία περίπτωση μπούκαραν σπάζοντας την είσοδο με βαριοπούλα. Η προηγούμενη η διάρρηξη είχε γίνει σε βενζινάδικο στην Λεωφόρο Καραμανλή πριν δύο εβδομάδες.
Με τον ίδιο τρόπο η τριπλέτα των διαρρηκτών το ίδιο βράδυ «άνοιξε» και κάβα κλέβοντας μπουκάλια με ποτά αλλά και χρήματα (150 ευρώ). Δεν δίστασαν να δράσουν με τον ίδιο τρόπο και για να εισβάλλουν σε κομμωτήριο προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ αν και έκλεψαν μόλις ένα δεκάευρω από την ταμιακή μηχανή του καταστήματος.
Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.
Δείτε επίσης: