Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, στη συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως και της Λεωφόρου Αθηνών, όταν πεζός παρασύρθηκε από τρένο της Hellenic Train και σκοτώθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, το δυστύχημα εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 8:00 όταν ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άστεγος, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη γραμμή από αφύλακτο σημείο επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως. Αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί από το τρένο, το οποίο τον διαμέλισε.
Αυτή την ώρα, στη σιδηροδρομική γραμμή επιχειρούν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι Πυροσβέστες, προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα κάτω από το συρμό.
Ταυτόχρονα, άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποιούν έρευνα στο σημείο με σκοπό να ρίξουν «φως» στα αίτια του δυστυχήματος.
Σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης ατόμου από συρμό τρένου, στην #Αθήνα.
Επιχειρούν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 5, 2025
Δείτε επίσης: