Πρωτοφανείς σκηνές άγριας βίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην Χαλκίδα.
Τι συνέβη στην Χαλκίδα
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr, δύο ομάδες εργατών, Ελλήνων και Αλβανών έκαναν εργασίες εντός του χώρου όταν άρχισαν να τσακώνονται για αδιευκρίνιστη αιτία.
Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και κατέληξε σε συμπλοκή με τους εργάτες να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια ενώ δεν δίστασαν να χρησιμοποιούν και τα εργαλεία της δουλειάς!
Η πηγή αναφέρει πως ένας εργάτης χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με φτυάρι έναν άλλο ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος μέσα στα αίματα!
Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Στο περιστατικό βρέθηκαν πρώτοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία πιέζοντας το σημείο που αιμορραγούσε κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο.
Παράλληλα, έγιναν έξι συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή. Οι συλληφθέντες κρατούνται στην Ασφάλεια Χαλκίδας ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.
(κεντρική φωτογραφία αρχείου)
Δείτε επίσης:
Επιχείρηση «σκούπα» στο Ζεφύρι – 8 συλλήψεις μετά από έφοδο σε 9 σπίτια