Σκηνές που θύμισαν Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου όταν ένας άνδρας πυροβόλησε εν κινήσει οδηγό εσκαφέα.
Σύμφωνα με το tempo 24, ασκήθηκε δίωξη και σχηματίστηκε δικογραφία από τη Αστυνομία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Πως έγινε το περιστατικό
Όλα σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 21/9 στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Αλισσού, όταν από ένα αυτοκίνητο που ήταν εν κινήσει ξεπρόβαλλε μια καραμπίνα και ο οδηγός πυροβόλησε εναντίον οδηγού εσκαφέα που κινείτο παράλληλα με το δικό του όχημα.
Ευτυχώς από τον πυροβολισμό δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του μηχανήματος, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στον εσκαφέα.
Δείτε επίσης:
- Φρίκη στου Ρέντη: Αλλοδαπός παρενόχλησε 11χρονο παιδάκι!
- Αναβολή στην δίκη για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς – Είχε ξυλοκοπηθεί από τον σύντροφό της
- Βοιωτία: Η ιατροδικαστική θα δώσει απαντήσεις για τον χρόνο θανάτου και ταφής