Κόλαφος για την υπόθεση με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι ο Τάσος Δούσης.
Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Faceboook το πρωί της Δευτέρας σχολιάζοντας όσα συνέβησαν με τον γνωστό ηθοποιό ο οποίος φεύγοντας από κρητικό γλέντι παρέσυρε και προκάλεσε ζημιές σε δέκα παρκαρισμένα οχήματα στην Φιλοθέη με το ογκώδες όχημα που οδηγούσε.
Ο Τάσος Δούσης, στην ανάρτησή του, κάνει λόγο για «ντροπιαστική και γαϊδουρινή συμπεριφορά» χαρακτηρίζοντας τους ανθρώπους που προχωρούν σε αυτά τις πράξεις «κτήνη».
«Μιλάμε για ένα δημόσιο πρόσωπο που η συμπεριφορά του θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους και αυτός δεν αισθάνεται την παραμικρή ντροπή» τονίζει ο δημοσιογράφος ενώ χαρακτηρίζει τον ηθοποιό «δημόσιο κίνδυνο» αν ισχύει η πληροφορία ότι είχε πιει και δεν ήξερε τι έκανε.
Τάσος Δούσης: Η ανάρτηση
«Ψευτόμαγκες όλου του κόσμου ενωθείτε. Μπισμπίκη θυμήσου είμαστε μαζί σου. Να στηρίξουμε τον ηθοποιό που αισθάνθηκε μια…. Αδιαθεσία και πήρε παραμάζωμα καμία δεκαριά αυτοκίνητα. Αλλιώς να πούμε πως… έσκυψε να ανάψει το A/C Τώρα όμως πάμε στο θέμα!
Ετσί είναι η Ελλάδα φίλοι μου. Κάποιος σπάει έναν καθρέφτη με το αυτοκίνητο του και σταματάει γράφει χαρτάκι με το τηλέφωνο του και ζητάει συγνώμη.
Και υπάρχει η Ελλάδα του κάθε Μπισμπίκη(καλός ηθοποιός). Περνάει με το τζίπ ,τα κάνει λαμπόγυαλο,πιθανώς τυφλά στο μεθύς, ρίχνει και το αυτοκίνητο του σε τοίχο και τα παρατάει όλα και πάει να κοιμηθεί!!!
Το απογευματάκι φρέσκαδούρα πάει και δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση χωρίς να τρέχει μία!!! Η αστυνομία που ήταν ΟΕΟ
Με λίγα λόγια για εμένα αυτό είναι μια ντροπιαστική και γαϊδουρινή συμπεριφορά(συγνώμη για τα γαϊδουράκια)
Πρέπει να είσαι εντελώς κτήνος(δεν το γράφω μόνο για τον κύριο Μπισμπίκη) να πάρεις σβάρνα 10 αυτοκίνητα,να γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια τους συμπολίτες σου ,να πας να ξεραθείς στον ύπνο και όταν σε «τσιμπάνε» να μην λες μια συγνώμη.
Μιλάμε για ένα δημόσιο πρόσωπο που η συμπεριφορά του θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους και αυτός δεν αισθάνεται την παραμικρή ντροπή για την ελεεινή συμπεριφορά του.
Αν ισχύει πως ήταν τυφλά στο μεθύσι και δεν πήρε χαμπάρι τι άφησε πίσω του,ο άνθρωπος είναι δημόσιος κίνδυνος.
Είναι ο γνωστός ψευτόμαγκας Νεοέλληνας…. Ντάξει δεν τρέχει και τίποτα δεν σκοτώσαμε και κανέναν.
Πάντως από τέτοιους τύπους κινδυνεύουμε όταν βγαίνουμε έξω Παρασκευή και Σάββατο.
Οι άνθρωποι αυτοί που δεν είναι λίγοι είναι αυτό που λέμε βγήκε ο χάρος παγανιά.
Να σημειώσουμε πως ο κύριος Μπισμπίκης έφυγε από το γλέντι των Κρητικών στην Μεταμόρφωση εκεί που μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους! Για τα πανηγύρια νομίζω πως είμαστε….»
Ολόκληρη η ανάρτηση:
Δείτε επίσης:
«Το αμάξι μου είναι κατεστραμμένο»: Σάλος με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τις δηλώσεις των οδηγών
Βασίλης Μπισμπίκης: Στον εισαγγελέα την Δευτέρα – Στο κρατητήριο θα περάσει το βράδυ
Βασίλης Μπισμπίκης: Συνελήφθη για παράσυρση και φθορές σε ΙΧ – Αναζητούνταν από την ΕΛΑΣ
αλλά έχει πολιτισμό αν κατάλαβα ή τον ψάχνει ?
σας επαναφερω στην ταξη!!!
ο ανδρας αυτοε ειναι λαικος ηρωωας του ΚΚΕ
Αυτοί είναι οι λαμπάδες που προωθεί το σύστημα αυτή είναι και η Βανδή με τις συναναστροφές και τις αρπαχτες αυτός είναι ο μικρόκοσμος της χώρας που ζούμε και αυτοί είναι οι τύποι που μας κυβερνούν για αυτά κυριωςλοιπον μας έχουν χεσμενους παγκοσμίως.
Μια πρόταση αυτός που θα τον δικάσει να τον ξυρίσει ακόμα και στις μασχάλες τέτοια άτομα δεν τα θέλει η κοινωνία μας
Τι καλλιέργεια κι αυτός ο Δούσης….. Να χτυπάς κεφαλιές στο Τοίχο!
Το πρόβλημα είναι ο Δούσης, που τον ξεμπροστιάζει. τον πολλά βαρύ κουραδόμαγκα?. Έχουμε γεμίσει σιχάματα σαν κι αυτόν και έχουμε σαπίσει. Αντί να λες και ένα δόξα τω Θεώ που δεν υπήρχε άνθρωπος, να τον κάνει κομμάτια. Του κυκλώματος και συ ε?
“…..Το Δικαστήριο επιδικάζει ποινή κάθειρξης 22 μηνών με αναστολή” …Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους…Ρεπορτάζ κονσέρβα Riomare
λεφτά υπάρχουν , την έστειλε για δουλειά κι αυτός μπεκροπηνε με τους βαρείς κ πολλά βαρείς κρητικους
ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ , ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ , ΠΙΝΕΙ , ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ , ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ . ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Χθες το πρωί παρκάρω το αυτοκίνητο μου για πέντε λεπτά χωρίς παρκόμετρο και έφαγα κλείσει κατοσταρικο κοντά, τι να πει κανείς
Γελοίο υποκείμενο….μέσα για 2 χρόνια και τα λέμε…νούμερο!