Μια πρωτοφανής τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Χαρακοπιό Μεσσηνίας!
Σύμφωνα με το messinialive.gr, μια 89χρονη έπεσε έξω από το σπίτι της και οι γείτονες κάλεσαν το ασθενοφόρο καθώς η γυναίκα είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.
Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο Αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Τουρισμού & Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Κορώνης, Παναγιώτης Μαργιάννης η γυναίκα τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στο δρόμο περιμένοντας το ασθενοφόρο να την παραλάβει.
Μεσσηνία: Το ΕΚΑΒ άργησε 45 λεπτά!
Το κοντινότερο Κέντρο Υγείας που βρίσκεται στην περιοχή Λογγάς δεν είχε διαθέσιμο όχημα και η ηλικιωμένη περίμενε ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Καλαμάτας το οποίο έκανε 45 λεπτά! Έτσι η άτυχη 89χρονη κατέληξε στο δρόμο μπροστά από το σπίτι της.
Η καταγγελία
«Σήμερα το απόγευμα έφυγε από κοντά μας μία ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή του Χαρακοπιού περιμένοντας στον δρόμο βοήθεια από Καλαμάτα. Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 45 περίπου λεπτά. Καμία εφημερία στο ιατρείο της Λογγάς. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή τής και μας δώσει φώτιση», έγραψε στην ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαργιάννης.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε επίσης:
Μεσσηνία: 45χρονος έκλεψε αυτοκίνητο, τράκαρε σε ελιά και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω