Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (25/10) από τον πρόωρο θάνατο της Φώφης Γεννηματά, και ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης, συγκίνησε με την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας με απλότητα και συναίσθημα το κενό που άφησε πίσω της η αείμνηστη πολιτικός.
Τέσσερα χρόνια χωρίς τη Φώφη Γεννηματά
Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μία από τις πιο αγαπητές μορφές της ελληνικής πολιτικής ζωής, «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου 2021, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.
Σήμερα, Σάββατο, ο Ανδρέας Τσούνης θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της, δημοσιεύοντας ένα λιτό αλλά βαθιά συγκινητικό μήνυμα με τη λέξη «Λείπεις», που συμπυκνώνει όσα δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια.
Η ανάρτηση που συγκίνησε
«Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την απώλεια της αγαπημένης μας Φώφης Γεννηματά.
Σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρη παρά ποτέ η πολιτική της παρακαταθήκη για πρωταγωνιστικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ με αυτόνομη πορεία, καθαρή προοδευτική ταυτότητα και ενότητα του χώρου.
Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της, η Φώφη Γεννηματά λείπει περισσότερο από ποτέ από το ΠΑΣΟΚ και από τη χώρα. Έτσι το αισθάνονται όλοι οι πολίτες σε όσα μέρη της Ελλάδας έχω βρεθεί. Μια απώλεια δυσαναπλήρωτη, αναντικατάστατη. Η Φώφη Γεννηματά ήταν ίσως η τελευταία ευκαιρία να επιστρέψει η ανθρωπιά και η ηθική στην πολιτική ζωή αυτής της χώρας.
Φώφη, θα είσαι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό όλων μας. Λείπεις…»
Δείτε επίσης: Χάρης Δούκας: Η ανάρτηση για τα 4 χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά




