Ένας 50χρονος Έλληνας που είχε καταφέρει να διαφύγει από τη δικαιοσύνη της Γερμανίας, βρέθηκε τελικά… στη Θράκη, όπου και συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης στην Κομοτηνή!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Xanthinea.gr, ο άνδρας αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις γερμανικές Αρχές για σοβαρές υποθέσεις απάτης. Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής κατάφεραν να τον εντοπίσουν έπειτα από στοχευμένες έρευνες, βάζοντας τέλος στην… «περιπέτειά» του με τη Δικαιοσύνη.
Το χρονικό της σύλληψης
Η επιχείρηση έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους αστυνομικούς να προχωρούν αιφνιδιαστικά στη σύλληψη του 50χρονου, ο οποίος δεν προέβαλε αντίσταση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε αλλάξει τόπο διαμονής τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, όμως οι ευρωπαϊκές αρχές συνεργάστηκαν στενά και έδωσαν τα στοιχεία του στην ελληνική αστυνομία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος θα αποφασίσει για τη διαδικασία έκδοσής του στη Γερμανία.
Εκεί τον περιμένουν σοβαρές κατηγορίες για οικονομικές απάτες, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλαπλά θύματα και υψηλά χρηματικά ποσά.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Ξυλόκαστρο: Βροχή οι καταγγελίες για προσπάθεια απάτης σε βάρος ηλικιωμένων
- Η Τουρκία «μια ανάσα» από τα Eurofighter – Το deal που αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο
- Έβρος: 60χρονος έφερε παράνομα από Τουρκία εμβόλια κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων




