Επιδείνωση παρουσίασε η υγεία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, με αφόρητους πόνους.
Η καταδικασμένη μητέρα από την Πάτρα πάσχει από ερυθηματώδη λύκο, που της προκαλεί πόνους στις αρθρώσεις και τα οστά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Πισπιρίγκου έχει χάσει πάνω από 30 κιλά, και έχει χάσει μεγάλο μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της, η δικηγόρος της ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας.
Η μεταφορά της Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο
Τα ξημερώματα της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, έπειτα από επιδείνωση της υγείας της.
«Σήμερα το πρωί ξημερώματα έλαβα ένα τηλέφωνο από το συγγενικό πρόσωπο, το οποίο της συμπαραστέκεται σε όλο αυτό τον Γολγοθά και με ενημέρωσε ότι υπήρξε έκτακτη μεταγωγή της. Η αδερφή της περνάει και αυτή αυτόν το Γολγοθά. Αυτό το κορίτσι στέκεται βράχος, οφείλω να το πω, σε μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Και μάλιστα χθες το βράδυ, αιφνιδιαστικά, πληροφορήθηκα κι εγώ σαν συνήγορός της ότι ξανά έγινε έκτακτη μεταγωγή της, διότι είχε αφόρητους πόνους. Και φαίνεται ότι η πάθηση από την οποία πάσχει, η οποία είναι διαγνωσμένη από δημόσιο νοσοκομείο για να το ξεκαθαρίσουμε, από το Λαϊκό Νοσοκομείο… Δυστυχώς η εκφυλιστική αυτή αυτοάνοση ασθένεια, ο λύκος από τον οποίο πάσχει, έχει χτυπήσει και ζωτικά όργανα, φαίνεται πια. Έχει πάρα πολλούς φρικτούς πόνους, έχει χάσει σχεδόν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το τριχωτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, κ. Βάσω Πανταζή.
Τέλη Οκτωβρίου επετράπη στην Ρούλα Πισπιρίγκου να επικοινωνήσει μέσω βιντεοκλήσης με την οικογένειά της, παρουσία σωφρονιστικού υπαλλήλου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκινήθηκε έντονα, βλέποντας το σπίτι των γονιών της, προσωπικά αντικείμενα και παιχνίδια των παιδιών της.
Να σημειωθεί ότι το Εφετείο για τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο, με την υπεράσπιση να εξετάζει το ενδεχόμενο συνεκδίκασης των υποθέσεων. Συγκροτείται μάλιστα και νέα ομάδα Ελλήνων επιστημόνων και ιατροδικαστών, οι οποίοι θα συμβάλουν στην τεχνική και επιστημονική τεκμηρίωση της υπερασπιστικής γραμμής.
- Τα «Βορίζια» της Πάτρας: Βόμβα στο σπίτι μάρτυρα – Τρεις εμπλεκόμενοι αναζητούνται
- Βορίζια: «Υπήρχαν και άλλα άτομα» – Πρώτες δηλώσεις μετά την παράδοση των 3 αδελφών




