Νέο τεχνικό πρόβλημα και νέα ακινητοποίηση για αμαξοστοιχία της Hellenic Train!
Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, η αμαξοστοιχία IC 56 στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη, με 230 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε στις 19:05 στον σταθμό Σφενδάλης (Μαλακάσα), λόγω τεχνικού προβλήματος.
Μέχρι να φτάσουν στο σημείο άνθρωποι της Hellenic Train και να αντικαταστήσουν δύο μηχανές (!!) του ακινητοποιημένου τρένου πέρασαν σχεδόν δύο ώρες, με τους επιβάτες να ταλαιπωρούνται και τελικά να αναχωρούν με τεράστια καθυστέρηση για τον προορισμό τους.
Η ανακοίνωση της Hellenic Train για τη νέα ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας
Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η αμαξοστοιχία IC 56 που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με 230 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε στις 19:05 στον σταθμό Σφενδάλης, λόγω τεχνικού προβλήματος.
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα δύο εφεδρικές μηχανές, προκειμένου να αντικαταστήσουν τις μηχανές της ακινητοποιημένης αμαξοστοιχίας. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της προς τη Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση 119 λεπτών.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής, το προσωπικό της εταιρείας βρισκόταν κοντά στους επιβάτες, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη του δρομολογίου, ενώ προσφέρθηκαν νερά και σνακ.
Απόψε, το τηλεφωνικό κέντρο της Hellenic Train (14511) θα παραμείνει διαθέσιμο για δύο επιπλέον ώρες, έως τις 23:00, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.
Παράλληλα, στελέχη του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών θα βρίσκονται στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, για να υποδεχθούν τους επιβάτες κατά την άφιξή τους και να τους ενημερώσουν αναλυτικά σχετικά με τις προβλεπόμενες διαδικασίες αποζημίωσης.
Η Hellenic Train ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση και συνεργασία του.
Δείτε επίσης:
- Μπάχαλο με τρένο σε λάθος γραμμή: Ο ΟΣΕ διαψεύδει και η Hellenic Train επιβεβαιώνει
- Ταλαιπωρία 150 επιβατών στο τρένο για Αθήνα – Καθυστέρηση 2 ωρών
- Νέο πρόβλημα: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία 310 στο δρομολόγιο Κιάτο-Αίγιο




