Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο ήταν οι εντάσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα στα δύο αδέρφια από τη Νέα Πέραμο με την τραγική κατάληξη να σημειώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Νοεμβρίου όταν ο 44χρονος σκότωσε τον 47χρονο αδελφό του…
Σύμφωνα με τους γείτονες, τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τον δρόμο τους από τότε που έφυγε από την ζωή η μητέρα τους και είχαν πρόβλημα με το αλκοόλ και έπιναν αλλά και με τα ναρκωτικά.
Το αποτέλεσμα ήταν να χάνουν τον έλεγχο και να καβγαδίζουν σηκώνοντας την γειτονιά στο πόδι με τις φωνές τους. Μάλιστα, ορισμένες φορές η κατάσταση ξέφευγε καθώς τα δύο αδέρφια έπαιζαν άγριο ξύλο ενώ είχαν βγάλει και μαχαίρια. Μια φορά ο 44χρονος και ο 47χρονος είχαν καταλήξει στα δικαστήρια καθώς ο 44χρονος προσπάθησε να πνίξει τον 47χρονο.
Νέα Πέραμος: Οι μαρτυρίες
«Ο Νίκος με τον Δημήτρη σκοτώνονταν συνέχεια. Ερχόταν η Αστυνομία και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον. Είχαν θέματα με το αλκοόλ, είχαν γενικά θέματα από όταν έχασαν τη μάνα τους.Καβγάδες συνέχεια, καβγάδες φοβερούς. Έπαιζαν ξύλο, και μαχαίρια έπιαναν. Το έχουν ξανακάνει αυτό τα παιδιά. Ήταν ευγενικά παιδιά αλλά το περίμενα ότι θα καταλήξουν έτσι.Και τον αδελφό τους ακόμη που δούλευε όλη την ημέρα ντελίβερι για να τους ζει είχαν πάρει μαχαίρια και τον κυνηγούσαν στον δρόμο», λέει μια γειτόνισσα των 3 αδελφών.
Η ίδια μίλησε και για τον τσακωμό που κατέληξε στο φονικό ενώ ανατριχιάζουν τα λόγια του 47χρονου θύματος που είχε πει πως θα σκοτώσει τπν αδελφό του. Τελικά, έγινε το αντίστροφο….
«Από τις 3 η ώρα σκοτώνονταν. Το βράδυ αργά χθες είχε κατέβει ο Νίκος κάτω και καθόταν κάτω στο δρόμο. Τον είδε ένας φορτηγατζής και τον ρώτησε γιατί δεν πάει σπίτι του και του είπε άσε με γιατί αν πάω σπίτι θα σκοτώσω τον αδελφό μου».
Επίσης, έναε φίλος και γείτονας των τριών αδελφών επιβεβαιώνει τους συχνούς τσακωμούς και τα λόγια του θύματος.
«Πιάνονταν στα χέρια σχεδόν κάθε μέρα. Νομίζω είχε βγει ξανά και μαχαίρι.Δεν ήταν σε θέση να δουλέψουν αυτά τα παιδιά γιατί ήταν σε ναρκωτικά σίγουρα και σε αλκοόλ. Ξέρω ότι το βράδυ τον Νίκο τον φιλοξένησε ένα νταλικέρης εδώ γιατί πήγε και του είπε “δεν θα πάω πάνω γιατί αν θα πάω θα τον σκοτώσω“».
Νέα Πέραμος: Επιθέσεις και στον τρίτο αδελφό
Θύτης και θύμα δεν τσακώνονταν μόνο μεταξύ τους αλλά έκαναν επιθέσεις ακόμη και στον μεγαλύτερο αδελφό τους ο οποίος τους συντηρούσε οικονομικά. Ο μεγαλύτερος αδερφός, ένας 48χρονος ήταν αυτός που κάλεσε αστυνομία και ασθενοφόρο τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν είδε τον 44χρονο να τραυματίζει με αιχμηρό αντικείμενο τον ίδιο τον αδελφό του.

