Σοβαρό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης καταγράφηκε σε κεντρικό σημείο του Πειραιά, με δράστη έναν 16χρονο, ο οποίος διέμενε σε δομή ασυνόδευτων μεταναστών της περιοχής.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του ανήλικου, μετά από καταγγελία της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση.
Το χρονικό της επίθεσης
Το περιστατικό συνέβη όταν ο 16χρονος, ο οποίος είχε βγει για τη βόλτα του στους δρόμους του Πειραιά, πλησίασε μια γυναίκα σε κεντρικότατο σημείο της πόλης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ανήλικος επιτέθηκε στη γυναίκα, τη θώπευσε σε δημόσια θέα και στη συνέχεια, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.
Ταυτοποίηση και δικαστική διαδικασία
Η γυναίκα κατήγγειλε άμεσα την επίθεση στην Ελληνική Αστυνομία. Έπειτα από σύντομες έρευνες, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως δράστη τον 16χρονο μετανάστη εντός της δομής ασυνόδευτων ανηλίκων.
Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε επίσης:
- Αθήνα: Είχε κάθειρξη 15 ετών, διατηρούσε καφετέρια και διακινούσε λαθρομετανάστες
- Σέρρες – Δήμος Σιντικής: «Να φύγει η δομή λαθρομεταναστών»
- Μετανάστης χτύπησε κόσμο στο Μετρό! Έβριζε αισχρά την Ελλάδα και τους Έλληνες

