Το μεσημέρι της Πέμπης αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ο 29χρονος ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τον 24χρονο στην Λούτσα οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα και κάτω από την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών όπως διαπιστώθηκε.
Ο 29χρονος είχε οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών και το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωτόσο η απολογία του πήρε αναβολή καθώς η υπεράσπιση σήμερα ήθελε να μελετήσει τα νέα στοιχεία που είχαν προστεθεί στην δικογραφία.
Ο 29χρονος αναμένεται να υποστηρίξει πως ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο και έτσι έπεσε πάνω στο όχημα του άτυχουν 29χρονου και τον παρέσυρε.
Λούτσα: Μεθυσμένος και υπό την επήρεια αλκοόλ
Αρχικά είχε εντοπιστεί ότι ήταν μεθυσμένος όταν έκατσε πίσω από το τιμόνι του οχήματος ενώ διαπιστώθηκε πως είχε κάνει και χρήση κοκαΐνης. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί στους αστυνομικούς πως είχε κάνει «μία γραμμή λίγο νωρίτερα». Ο δικηγόρος του ανέφερε χθες πως ζητά «ειλικρινά συγγνώμη» και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται το μέγεθος των πράξεων του.
Οι συγγενείς του 24χρονου όμως δεν το βλέπουν έτσι – μιλούν για «προκλητική ασυνειδησία» και «εγκληματικά λάθη».
Ο 29χρονος είχε απασχολήσει τις αρμόδιες αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και για ένα τροχαίο στη Βραυρώνα.

