Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία Byron στην Αττική, μετατρέποντας σε ποτάμια κεντρικούς δρόμους.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Καλλιθέας, όπου «έσκαγαν» το ένα μετά το άλλο τα καπάκια της ΕΥΔΑΠ, δημιουργώντας… σιντριβάνια μέσα στους δρόμους.
Χάος με τα αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Σκρα και Ανδρομάχης, προσπαθώντας να αποφύγουν τους πίδακες νερού!
Προβλήματα για τους οδηγούς και στις Τζιτζιφιές, καθώς οι δρόμοι δεν είχαν ρεύμα.

«Έκλεισε» δρόμους η κακοκαιρία Byron
Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης, λόγω συσσώρευσης υδάτων.
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, όπου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα διακόπηκε από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την οδό Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή της Μάνδρας παραμένει κλειστή, λόγω υπερχείλισης ρέματος, η οδός Αγίας Αικατερίνης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Επίσης, κλειστή παραμένει λόγω υπερχείλισης ρέματος και η επαρχιακή οδός Αλεποχωρίου-Σχίνου από το ύψος της Μαυρολίμνης έως το ρέμα Ντουράκου.
Δείτε ακόμα:

