Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ στην Φοινικούντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος, ο οποίος αναζητούνταν ως συνεργός, εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Καλαμάτας και παραδόθηκε.
Πρόκειται για το τρίτο άτομο για το οποίο η ανακρίτρια Καλαμάτας είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Βρισκόταν σε ταξίδι στη Γερμανία τις προηγούμενες ημέρες και επειδή είχαν εκφραστεί φόβοι ότι επρόκειτο να διαφύγει στο εξωτερικό είχε εκδοθεί σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Στενός συνεργάτης του 31χρονου επιχειρηματία
Στον 30χρονο αποδίδεται ρόλος συνεργού μετά την αξιολόγηση του υλικού που έγινε από την ανακρίτρια Καλαμάτας. Πρόκειται για στενό συνεργάτη του 31χρονου επιχειρηματία που έχει ήδη προφυλακιστεί ως ηθικός αυτουργός μαζί με τον ανιψιό του δολοφονημένου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί και προφυλακισθεί άλλα τέσσερα άτομα.
Συγκεκριμένα αρχικά συνελήφθησαν δύο 22χρονοι ως φυσικοί αυτουργοί στις δολοφονίες, οι οποίοι αλληλοκατηγορούνται ως προς το ποιος άνοιξε πυρ εναντίον του ιδιοκτήτη και του επιστάτη. Ακολούθως συνελήφθησαν ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ και ένας 31χρονος επιχειρηματίας, ως ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα.
Δείτε επίσης:
Φοινικούντα: Τα μηνύματα και οι κινήσεις μετά την δολοφονία πρόδωσαν ανιψιό και επιχειρηματία
Φονικό στη Φοινικούντα: Προφυλακίζονται ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας φίλος του

