Η γιορτινή ατμόσφαιρα της Λαμίας απέκτησε… αγροτικό άρωμα και αγάπη χάρη σε ένα πρωτότυπο «μπλόκο» με στολισμένο τρακτέρ. Το δίδυμο Γιάννης και Λένα Μπακοστέργιοι ανέβασαν τη διάθεση του κόσμου, που περπατούσε για τα πρωτοχρονιάτικα ψώνια του, με ένα μοναδικό θέαμα στους δρόμους της Λαμίας.
Μετά το… κάθισμα Ferrari που είχε προστεθεί στο τρακτέρ, η οικογένεια το μετέτρεψε σε τρακτέρ Άγιο Βασίλη, μοιράζοντας αγάπη και χαμόγελα. Παρά την καταρρακτώδη βροχή, οι περαστικοί έμειναν ενθουσιασμένοι από τη δημιουργικότητα και τη ζωντάνια του διδύμου που έστησε το «μπλόκο της αγάπης».
«Θέλουμε να δώσουμε αγάπη στον κόσμο. Έχουμε ανάγκη την αγάπη σε αυτές τις εποχές. Πάντα θα κάνουμε τη Λαμία μας την πιο αγαπησιάρα πόλη…», δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport.gr ο Γιάννης, δίνοντας το νόημα αυτής της διαφορετικής γιορτινής βόλτας.
@lamiareport.gr Τρακτέρ Άγιος Βασίλης έσκασε μύτη στη Λαμία! Ο @Tzonmpak μοίρασε καρδούλες και χαρά με Χριστουγεννιάτικο στυλ… #lamia #news #christmasvibes #agrotes #santa ♬ πρωτότυπος ήχος – LamiaReport.gr
Το τρακτέρ – Άγιος Βασίλης «έσκασε μύτη» στους δρόμους, μοιράζοντας καρδούλες και χαρά, ενώ οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη διάθεση που έφερε το πρωτότυπο όχημα.
*Φωτογραφία Lamiareport.gr
Δείτε επίσης:
- Αγρότες: Πρωτοχρονιάτικο γλέντι στο μπλόκο Άργους – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Λαμία: Εμβολισμός ΙΧ σε διασταύρωση – Τραυματίας ηλικιωμένος οδηγός

