Ισχυρή κακοκαιρία αναμένεται αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου με έντονους δυτικούς ανέμους, σε αρκετές περιοχές της χώρας, σε επίπεδο θύελλας. Η προειδοποίηση αφορά τόσο τα νησιά όσο και ηπειρωτικές περιοχές.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του μετεωρολόγου Θεοφάνη Χατζηγρίβα:
- Οι άνεμοι θα πνέουν έντονα στην Ανατολική και Νότια Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά, στην Αττική και στη Νότια Πελοπόννησο.
- Στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ή νότιο-δυτικοί, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί έως βόρειο-δυτικοί.
Οι πολίτες καλούνται να προσέχουν στις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν περιττές βόλτες και να σταθεροποιούν ή απομακρύνουν αντικείμενα από μπαλκόνια και βεράντες, που μπορεί να παρασυρθούν από τον δυνατό άνεμο.
Η προσοχή των πολιτών είναι απαραίτητη, καθώς οι ισχυροί άνεμοι μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα και ατυχήματα.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Μήνυμα 112 στην Ήπειρο – «Προσοχή στις μετακινήσεις λόγω κακοκαιρίας»
- «Σάρωσαν» οι άνεμοι την Κεντρική Μακεδονία – 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική
- Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό προ των πυλών – Διπλό σενάριο για την Πρωτοχρονιά

