Μουδιασμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας με τον ξαφνικό χαμό του 54χρονου επιχειρηματία, ενώ βρισκόταν στο μπαρ – ρεστοράν Village Garden, όπου έκοβε πίτα ο Σύλλογος της Χάλκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarisa.gr, ο άτυχος άνδρας λίγο μετά τη 01.00, την ώρα που διασκέδαζε με γνωστούς και φίλους, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και μέσα σε δευτερόλεπτα κατέρρευσε.
Στο νυχτερινό κέντρο ήταν και δύο νοσηλευτές
Δύο νοσηλευτές που έτυχε να διασκεδάζουν στο ίδιο μαγαζί, έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να τον επαναφέρουν, καθώς υπέστη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανακοπή καρδιάς, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, όπως και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο.
Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Δημήτρης Τσιρώνης ήταν ιδιοκτήτης του καταστήματος kotopolis στην Λάρισα.


ΚΙΡΙΑΚΟΣ ΙΟΣΙΦΙΔΙΣ 40 ΧΡΟΝΝΙΑ
ΡΙΧΝΙ ΔΙΛΙΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΙΟ
ΝΕΡΡΟΥ ΘΩΜΑΖΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 9,000
ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ