Η εξαφάνιση της 16χρονης Λόρα έχει κινητοποιήσεις Αρχές, φορείς και την κοινωνία.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε τον μηχανισμό missing children, μόλις ενημερώθηκε στις 8 Ιανουαρίου για την εξαφάνιση της ανήλικης.
Μάλιστα για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ανεύρεσή της, μέσω βίντεο στέλνει μήνυμα στην 16χρονη ότι «είμαστε εδώ για σένα».

Το μήνυμα της Σταυρούλας στη Λόρα
Το μήνυμα μεταφέρει η Σταυρούλα, μια από τις πιο νέες κοινωνικές λειτουργούς στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Στα ελληνικά, αλλά και στα γερμανικά (καθώς η 16χρονη δεν μιλάει τη γλώσσα μας), το μήνυμα απευθύνεται στο κορίτσι και του λέει ότι δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται, υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, αρκεί να θελήσει να μιλήσει στους ανθρώπους του οργανισμού, που θα την ακούσουν χωρίς να την κρίνουν.
Υπενθυμίζεται ότι είναι συνεχείς οι πληροφορίες ότι η ανήλικη προετοίμαζε την φυγή της και σχεδίαζε το πώς θα εξαφανιστεί από το σπίτι της, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για εμφάνισή της στου Ζωγράφου.
Δείτε ακόμα:

