Για ακόμα μια φορά η κίνηση στον Κηφισό «χτυπάει» κόκκινο αφού στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Μεταμόρφωσης τα πράγματα δυσχαιρένουν πολύ, αφού ο δρόμος έχει μετατραπεί σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ.
Την ίδια στιγμή, σοβαρές καθυστερήσεις σημειώνονται στη Λεωφόρο Αθηνών, στο τμήμα από τον Σκαραμαγκά έως το Χαϊδάρι, καθώς και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

Προβλήματα και στην Αττική Οδό
Παράλληλα, προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό, όπου στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο παρατηρούνται καθυστερήσεις 10 έως 15 λεπτών, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας, σύμφωνα με ανάρτηση της διαχειρίστριας εταιρείας στο X.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) January 28, 2026
Δείτε επίσης:

