Υποχρεωτική η χρήση μάσκας (για εργαζόμενους και πελάτες) στα εμπορικά κέντρα

Must Read

Είναι γνωστό πλέον ότι τα εμπορικά κέντρα και τα malls ανοίγουν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου και για το λόγο αυτό ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε σήμερα το πρωί διευκρινίσεις όσον αφορά στη χρήση της μάσκας η οποία θα είναι υποχρεωτική τόσο για εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες.

Ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε ότι ο λόγος του αυστηρότερου μέτρου σε σχέση με τα απλά καταστήματα έχει να κάνει με το γεγονός πως η λειτουργία κλιματιστικών εντός των χώρων των καταστημάτων των εμπορικών κέντρων γίνεται συνήθως με ανακυκλούμενο αέρα, οπότε στους κλειστούς χώρους θα είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας ενώ για τους υπόλοιπους χώρους συστήνεται.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε επίσης ότι σύντομα θα εκδοθούν αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This