Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν στηρίζει τον Τραμπ για πρόεδρο των ΗΠΑ

Must Read

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Με αυτό το ρητό οι αρχαίοι Έλληνες εξηγούσαν το φαινόμενο του να συμμαχούν άτομα πάνω στη βάση των παρόμοιων απόψεων ή του τρόπου ζωής, και από ό,τι φαίνεται με βάση τις σύγχρονες διπλωματικές σχέσεις οι πρόγονοι μας επιβεβαιώνονται για άλλη μια φορά.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν υποστήριξε δημοσίως τη Δευτέρα την εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, αναφέροντας ότι το αντίπαλο Δημοκρατικό κόμμα διεξάγει έναν «ηθικό ιμπεριαλισμό» σε παγκόσμιο επίπεδο ενάντιο σε όλους τους ηγέτες που ενοχλούν την τάξη πραγμάτων όπως ο Βίκτορ Όρμπαν ή ο Ντοναλντ Τραμπ.

«Υποστηρίζουμε τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, γιατί γνωρίζουμε καλά τη διπλωματία των Αμερικανικών Δημοκρατικών κυβερνήσεων, που βασίζεται στον ηθικό ιμπεριαλισμό. Έχουμε αναγκαστεί να το υποστούμε στο παρελθόν, δεν μας άρεσε και δεν θέλουμε άλλες ηθικές σταυροφορίες», έγραψε ο Όρμπαν σε μία ένα κείμενο του.

Ο συντηρητικός Όρμπαν αντιμετωπίζει μια απότομη πρόκληση κατά τις μακροχρόνιας κυριαρχίας του στις κοινοβουλευτικές εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν στις αρχές του 2022, καθώς η Ουγγαρία καλείται να αντιμετωπίσει τον οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο ενός δεύτερου κύματος του ιού Covid-19. Οι εκλογές θα είναι αποφασιστικές καθώς η διεθνής φιλελεύθερη ελίτ έχει βαλθεί να εξαλείψει τους χριστιανούς συντηρητικούς στην Ευρώπη, έγραψε ο Ούγγρος Πρωθυπουργός στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Magyar Nemzet.

«Οι αντίπαλοι του χριστιανισμού και του λαού μας προετοιμάζονται για μια αποφασιστική μάχη το 2022, με την υποστήριξη των διεθνών μέσων ενημέρωσης, των γραφειοκρατών των Βρυξελλών και των πολιτικών οργανώσεων που μεταμφιέζονται σε ΜΚΟ», δήλωσε ο Όρμπαν. «Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε.».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This