Θετικοί στον κορωνοϊό Τραμπ και Μελάνια- Ποιά τους κόλλησε…

Must Read

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Twitter, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. «Απόψε, η Πρώτη Κυρία κι εγώ βρεθήκαμε θετικοί στην COVID-19. Θα ξεκινήσουμε την καραντίνα και την διαδικασία ανάρρωσης αμέσως. Θα το περάσουμε αυτό ΜΑΖΙ».

Λίγες ώρες πριν είχε βρεθεί θετική τον ιό η Χόουπ Χικς, μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Αμερικανού προέδρου, η οποία είχε ταξιδέψει με τον Τραμπ και την Πρώτη Κυρία στο Κλίβελαντ, όπου έγινε το πρώτο debate ενόψει των προεδρικών εκλογών αλλά και στη Μινεσότα, όπου  έκανε προεκλογική συγκέντρωση.

Το ότι η Χόουπ Χικς είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό είχε μεταδώσει αρχικά το Bloomberg, είχε αρνηθεί να σχολιάσει ο Λευκός Οίκος αλλά το είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, ξανά μέσα από το twitter.

Αποθεώνοντας τη Χόουπ Χικς που «δουλεύει τόσο σκληρά χωρίς ούτε ένα μικρό διάλειμμα», ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε γνωστό ότι η συνεργάτη του είναι θετική στον κορωνοϊό και γι’ αυτό ο ίδιος και η Μελάνια είχαν υποβληθεί σε τεστ και είχαν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία της… καραντίνας.

Ποια είναι η Χόουπ Χικς

Η Χόουπ Χικς, η οποία είχε ενταχθεί από πολύ νωρίς στην ομάδα που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016, ανήκει στον στενότερο κύκλο του προέδρου.

Ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου μετά τη νίκη του Τραμπ, αλλά παραιτήθηκε για ένα διάστημα κι εντάχθηκε στον όμιλο Fox, στον οποίο ανήκει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, προτού επιστρέψει στο Λευκό Οίκο.

Η Χικς, η οποία σπανίως κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ, λέγεται πως διαθέτει μεγάλη επιρροή στους διαδρόμους της Δυτικής Πτέρυγας του Λευκού Οίκου. Το πρώην μανεκέν, που δούλεψε για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη, φέρεται να εισακούεται από τον πρόεδρο, ο οποίος — πράγμα αξιοσημείωτο — ουδέποτε έχει εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη γι’ αυτήν. Η Χικς είναι ο πιο κοντινός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό. Και είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος αναγκάζεται να μπει σε καραντίνα.

FILE PHOTO: White House Communications Director Hope Hicks leaves after attending the House Intelligence Committee closed door meeting at the U.S. Capitol in Washington, U.S., February 27, 2018. REUTERS/Leah Millis/File Photo

Ο Τραμπ δέχεται σφοδρές επικρίσεις για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει υποστεί μακράν το πιο βαρύ πλήγμα από αυτή παγκοσμίως (207.711 νεκροί εξαιτίας της COVID-19, 7.233.946 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ως χθες Πέμπτη).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This