Νέα βέλη του πρώην συμβούλου του Τραμπ: «Είναι ένας χαμένος – Δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μακρόν»

Η χειραψία των 29 δευτερολέπτων ανάμεσα σε Μακρόν-Τραμπ και το λάθος στρατόπεδο

Must Read

Συνεχίζει τις επιθέσεις στον Ντόναλντ Τραμπ ο ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου, Τζον Μπόλτον. Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «The Room Where It Happened: A White House Memoir», ο Μπόλτον αποκαλεί τον Τραμπ «χαμένο» και αποκαλύπτει πως ο Αμερικανός «δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση» τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.

«Δεν τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση παρά τις επιδείξεις φιλίας εκ μέρους των δύο ηγετών, στις πρώτες συναντήσεις τους», δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL ο Μπόλτον. «Ο Μακρόν προσπάθησε να κολακεύσει τον Τραμπ. Αυτή είναι μια στρατηγική που συχνά έχει αποτέλεσμα. Όμως, δεν πιστεύω ότι ο Τραμπ αφέθηκε να εντυπωσιαστεί από τον Μακρόν», συμπλήρωσε.

Σε αντίθεση με άλλους Ευρωπαίους ομολόγους του, ο Εμανουέλ Μακρόν στην αρχή ενέτεινε τις αβρότητες προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ωστόσο, το στοίχημά του δεν καρποφόρησε, από το θέμα της συμφωνίας για τα πυρηνικά του Ιράν έως τη διεθνή συμφωνία για το κλίμα.

Η σχέση μεταξύ των δύο ηγετών φάνηκε να καθορίζεται από τη χειραψία των 29 δευτερολέπτων που αντήλλαξαν στην πρώτη συνάντησή τους τον Μάιο του 2017.

Κατόπιν, Ντόναλντ Τραμπ και Εμανουέλ Μακρόν διατύπωσαν τις καλές προθέσεις τους κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου προέδρου στην Ουάσινγκτον τον Απρίλιο του 2018.

Σύμφωνα με τον Μπόλτον, κατά τη διάρκεια του τετ α τετ που είχαν, ο πρόεδρος Τραμπ καθάρισε λίγη «πιτυρίδα», πιθανόν φανταστική, από το σακάκι του προσκεκλημένου του. Για τον Τζον Μπόλτον, αυτό ήταν «ακριβώς ένα παιχνίδι υπεροχής».

Ο πρώην σύμβουλος, πλέον άκρως επικριτικός προς τον Ντόναλντ Τραμπ, επανέλαβε ότι δεν θα τον ψηφίσει την 3η Νοεμβρίου μετά τις «ζημιές που υπέστη κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του».

«Είναι ένας looser (χαμένος). Βλέπει τον κόσμο να χωρίζεται μεταξύ των looser και των κερδισμένων και εκείνος έχει πέσει στο λάθος στρατόπεδο», συμπλήρωσε ο Μπόλτον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This