Δευτέρα 21/6/2021

H BioNTech θέλει να ανοίξει παράρτημα στην Τουρκία!

Το ενδεχόμενο να ανοίξει παράρτημα στην Τουρκία δήλωσε το Σάββατο ότι εξετάζει ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν, γιος Τούρκου μετανάστη στη Γερμανία. Σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu o Σαχίν επανέλαβε ότι η BioNTech σκοπεύει να διανείμει 1,3 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της ως τα τέλη του 2021, ώστε η ζωή να επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της, και κυρίως γι’ αυτόν τον λόγο είναι που η εταιρία του είναι ανοιχτή στη συνεργασία με άλλους φορείς, καθώς επιδιώκει να αυξήσει την παραγωγική ικανότητά της για το εμβόλιο για τον Covid-19, το οποίο παρασκεύασε σε συνεργασία με την Pfizer.

Οι τούρκοι εμπιστεύονται περισσότερο το εμβόλιο των Κινέζων από αυτό του Τούρκου της Pfizer!

«Θέλουμε να παρασκευάσουμε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δόσεις μαζί με την Pfizer τον επόμενο χρόνο. Πρέπει να τα διανείμουμε σε περισσότερες από 80 χώρες. Δεν είναι εύκολο. Η παρασκευή των εμβολίων είναι μια σύνθετη διαδικασία. Θα αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε ξανά με άλλες εταιρίες» είπε. «Αν μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας για αύξηση της παραγωγής, θα το αποκαλύψουμε τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Πιστεύω ότι μπορούμε. Δεν έχουμε ακόμη ένα εγγυημένο σχέδιο» πρόσθεσε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ