Τα βρίσκουν Σαουδική Αραβία και Κατάρ!

Τέλος στο πολύμηνο εμπάργκο

Must Read

Μία κακή είδηση της τελευταίας στιγμής. Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις, Σαουδική Αραβία και Κατάρ φαίνεται ότι αποκαθιστούν τις σχέσεις τους, καθώς ανοίγουν πάλι οι συνοριακές διαβάσεις, και αρχίζουν πάλι οι πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών που είχαν παγώσει έπειτα από την επιβολή εμπάργκο εις βάρος του Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, στην συμφωνία ετοιμάζονται να προσέλθουν και οι υπόλοιπες αραβικές χώρες της αντιτουρκικής συμμαχίας, δηλαδή τα Εμιράτα και το Μπαχρέιν!

Ξεκινούν πλέον και οι θαλάσσιες συνδέσεις, καθώς ανοίγουν τα λιμάνια και των δύο χωρών τερματίζοντας το πολύμηνο εμπάργκο.

Αυτό το νέο προφανώς και είναι κακό για την Ελλάδα, διότι το Κατάρ αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο της Τουρκίας και η άρση του εμπάργκο από την Σαουδική Αραβία, εάν το Κατάρ δεν υπαναχωρήσει από την στρατιωτική συνεργασία με την Τουρκία, είναι άσχημη εξέλιξη.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος έκανε βήμα πίσω. Εάν το έκανε η Σαουδική Αραβία, θα μιλάμε για μια κακή εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This