Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Ο Ερντογάν θα ανατραπεί με στρατιωτικό πραξικόπημα! O Νταβούτογλου σε ρόλο «μάντη»

Κακό τέλος θα έχει ο Ερντογάν που ονειρεύεται μεγαλεία....

Εχθροί είναι πλέον σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, τον άλλοτε στενό του συνεργάτη και πρωθυπουργό του και σήμερα επικεφαλής του αντιπολιτευτικού «Κόμμα του Μέλλοντος». Ο Νταβούτογλου μάλιστα δεν χάνει ευκαιρία να «καρφώνει» τον Ερντογάν, ενώ πριν λίγες μέρες έδωσε μια πρόγευση των… μελλούμενων!

Δήλωσε λοιπόν ότι ο Ερντογάν «βρίσκεται υπό την απειλή στρατιωτικού πραξικοπήματος και σύντομα θα «εξαλειφθεί» από τη φατρία του. Θα ανατραπεί με στρατιωτικό πραξικόπημα»! Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι ο Ερντογάν επηρεάστηκε πολύ από τον κατώτερο εταίρο του συνασπισμού και τον αρχηγό του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

«Ο Ερντογάν βρίσκεται προς το παρόν υπό την ηγεσία των υπολειμμάτων της περιόδου της 28ης Φεβρουαρίου», δήλωσε ο Νταβούτογλου σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι Karar, επικαλούμενος το «βελούδινο πραξικόπημα» του 1997, το οποίο πιστεύεται ότι οφείλεται σε φόβους του κοσμικού στρατού στην Τουρκία από την τότε κυβέρνηση.

«Προειδοποιώ. Ο κ. Ερντογάν σύντομα θα αποβληθεί. Ο κ. Ερντογάν βρίσκεται σε σταυροδρόμι, θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να κερδίσει εκλογές με τη Λαϊκή Συμμαχία (ο συνασπισμός του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης με επικεφαλής τον Ερντογάν και τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί)», τόνισε ο Νταβούτογλου.

Λέτε ο Νταβούτογλου να απέκτησε ικανότητες… μάντη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ