«Πανηγύρισε» και η Wall Street για την ανάληψη της προεδρίας από τον Μπάιντεν

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έκλεισε σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα

Must Read

Στο γενικότερο πλαίσιο… ευφορίας που επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη για την επίσημη ανάληψη τις προεδρίας των ΗΠΑ από τον Τζο Μπάιντεν (σ.σ. αν και μάλλον τα πανηγύρια είναι περισσότερο για την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ και λιγότερο για τον διάδοχό του), η Wall Street δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει θετικά.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έκλεισε σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα, καταγράφοντας κέρδη μετά από μια συνεδρίαση που σηματοδοτήθηκε από την επίσημη έναρξη της θητείας του Τζο Μπάιντεν ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα οικονομικά αποτελέσματα από κολοσσούς της αμερικανικής οικονομίας, όπως της Netflix με την μετοχή της εταιρείας να καταγράφει μεγάλα ρεκόρ, καθώς οι συνδρομητές της πλατφόρμας ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια, ώθησαν τους βασικούς δείκτες να σπάσουν τα προηγούμενα ρεκόρ που είχαν σημειώσει στις 8 Ιανουαρίου.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε ενισχυμένος κατά 257,86 μονάδες (+0,83%), στις 31,188,38 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 260,07 μονάδων (+1,97%), στις 13.457,25 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 52,94 μονάδων (+1,39%), στις 3.851,85 μονάδες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This