«Η Ιερουσαλήμ είναι η δική μας πρωτεύουσα»: Προκαλεί ο άνθρωπος του Ερντογάν! (video)

Είναι ο πρόεδρος της τουρκικής ΜΚΟ που είχε στείλει το πλοίο Μαβί Μαρμαρά στο Ισραήλ

Must Read

Στη φωτογραφία βλέπετε τον σουλτάνο Ερντογάν και τον Μπουλέντ Γιλντιρίμ να του σφίγγει με λατρεία το χέρι. Ο Γιλντιρίμ είναι άνθρωπος φυσικά του Ταγίπ, αλλά και πρόεδρος της τουρκικής ΜΚΟ ΙΗΗ, που είχε στείλει το πλοίο Μαβί Μαρμαρά στο Ισραήλ.

Σε διαμαρτυρία λοιπόν που έγινε στην Κωνσταντινούπολη κατά του Ισραήλ πήρε τον λόγο και προκλητικά δήλωσε ότι: «η Ιερουσαλήμ είναι η δική μας πρωτεύουσα. Ούτε του Ισραήλ ούτε της Αμερικής»! Και συνέχισε εξαπολύοντας κατάρες και απειλές: «Κατάρα στην Αμερική, κατάρα στο Ισραήλ. Με τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ανθρώπους θα επιτεθούμε σε όλα τα επίσημα κτίρια σας. Θα πάρουμε από τα χέρια σας τα όπλα σας. Ότι και να γίνει το Ισραήλ θα φύγει από αυτά τα εδάφη, διότι δεν υπάρχει κράτος Ισραήλ. Το Ισραήλ είναι μία τρομοκρατική οργάνωση».

Έχουν πάρει τα μυαλά όλων, εκεί στο περιβάλλον Ερντογάν, αέρα και ονειρεύονται να μπουν και στην Ιερουσαλήμ! Και όταν εννοούν «δική μας πρωτεύουσα» εννοούν φυσικά των μουσουλμάνων!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This