Αποκαλύψεις από την πρώην σύζυγο του Στρος Καν: «Τον φοβόμουν στη διάρκεια του γάμου μας»

«Φοβόμουν τις διαφωνίες και φοβόμουν να τον δυσαρεστήσω»

Must Read

Δέκα χρόνια μετά το σκάνδαλο που κόστισε τη θέση του Ντομινίκ Στρος Καν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η πρώην σύζυγός του Αν Σινκλέρ αποκαλύπτει ότι τον φοβόταν στη διάρκεια του γάμου τους.

Η διάσημη Γαλλίδα δημοσιογράφος, η οποία είχε σταθεί βράχος στο πλευρό του τέως διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όταν το 2011 είχε κατηγορηθεί ότι αποπειράθηκε να βιάσει καμαριέρα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, μίλησε για τη σχέση της μαζί του στο περιοδικό «Elle». Η 72χρονη σήμερα δημοσιογράφος, η οποία χώρισε από τον Στρος Καν το 2012, αποκάλυψε ότι φοβόταν να τον δυσαρεστήσει και ότι βρισκόταν υπό την επιρροή του όταν ξέσπασε το σεξουαλικό σκάνδαλο. «Ήμουν γυναίκα της δράσης, έπαιρνα συνεντεύξεις από ισχυρούς ανθρώπους, αλλά μαζί του φοβόμουν τις διαφωνίες και φοβόμουν να τον δυσαρεστήσω» ανέφερε η Σινκλέρ. «Ήταν ότι ήμουν του χεριού του; Δεν ξέρω, όμως, σε κάθε περίπτωση ήταν υποταγή και αποδοχή» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να βιάσει την καμαριέρα του ξενοδοχείου «Sofitel» της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 2011, την εποχή που ήταν ένας από τους πλέον ισχυρούς άντρες στον κόσμο και ετοιμαζόταν να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Γαλλίας. Τρεις μήνες μετά τη σύλληψή του, αποσύρθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του, όμως στο μεταξύ είχε αποκαλυφθεί ότι είχε άλλες δέκα εξωσυζυγικές σχέσεις στη διάρκεια του γάμου του, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι έδινε συχνά το «παρών» σε όργια και ότι ήταν εθισμένος στο lifestyle των swingers. Η Σινκλέρ είπε ότι δεν γνώριζε για τις απιστίες του, όμως, όπως παραδέχεται τώρα, ήταν σε «κατάσταση άρνησης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This