Σάββατο 31/7/2021

Η TUI ακυρώνει όλες τις καλοκαιρινές κρατήσεις της στην Τουρκία

Τουριστικό πλήγμα στην Τουρκία και έξι ακόμα χώρες

Η τουριστική εταιρεία TUI ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των κρατήσεων για διακοπές σε επτά προορισμούς εκτός ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, επικαλούμενη την «συνεχιζόμενη αβεβαιότητα γύρω από τα ταξίδια» εξαιτίας της πανδημίας.

Η κίνηση έρχεται καθώς η ΕΕ προετοιμάζεται να ανοίξει τα σύνορα για μη απαραίτητα ταξίδια από τρίτες χώρες. Η Τουρκία εξαιρείται από τον κατάλογο ασφαλών ταξιδιών της ΕΕ που θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τα τέλη Αυγούστου, εκτός και αν υπάρξουν εξελίξεις, ανέφερε την Κυριακή ο ιστότοπος Artı Gerçek.

Η TUI θα λειτουργεί μόνο εντός των συνόρων που επιτρέπει το Γραφείο Εξωτερικής Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου, ανέφερε το τουρκικό site, επικαλούμενο την εκπρόσωπο της εταιρείας Sarah Saucin.

«Σχεδόν όλοι οι προορισμοί εκτός Ευρώπης παραμένουν στην κόκκινη λίστα και πιθανότατα θα παραμείνουν έτσι για λίγο. Για να δώσουμε σαφήνεια στους πελάτες μας, ακυρώσαμε τις οργανωμένες διακοπές για όλους τους προορισμούς εκτός Ευρώπης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο», ανέφερε η εκπρόσωπος.

Οι προορισμοί που ακυρώθηκαν από την TUI είναι η Τυνησία, το Μεξικό, η Τζαμάικα, οι Μαλδίβες, η Δομινικανή Δημοκρατία και το Μαϊάμι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ