Μεθοδεύουν σύγκρουση με το Ιράν, με όπλο τους Ταλιμπάν!

Must Read

Περίεργες «αγιογραφίες» από δυτικά ΜΜΕ

Η δολοφονική μηχανή που έφτιαξαν για να χτυπήσουν την σοβιετική ένωση, τώρα που θα χρησιμοποιηθεί για πολεμική αντιπαράθεση με το Ιράν.

Τους έστελναν να σφάξουν Σέρβους, και αυτή χτύπησαν στην καρδιά της Αμερικής με τους δίδυμους πύργους!

Δυστυχώς, οι ΗΠΑ δεν διδάσκονται από τα λάθη τους…

Το μεθοδικό ξέπλυμα που επιχειρείται από διεθνή ΜΜΕ για τους Ταλιμπάν, δυστυχώς αποκαλύπτει ένα ζοφερό σχεδιασμό, που ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει εάν ήταν πραγματικά ο λόγος της αποχώρησης των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, ή απλά είναι ένα μέρος της συμφωνίας με τους Ταλιμπάν το οποίο προέκυψε μετά την επέλαση.

Οι θηριωδίες που διαπράττουν οι Ταλιμπάν κατά του άμαχου πληθυσμού, κατά γυναικών και παιδιών, αποκρύπτονται συστηματικά τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Οι τρομοκρατικές ενέργειες που έκαναν ακόμα και κατά των αμερικανών στρατιωτών στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, ξεπλύθηκαν με μία πρωτοφανή δήλωση του υπουργού εξωτερικών Μπλίνκεν.

Στον αντίποδα, εντός της χώρας επικρατεί το απόλυτο χάος. Πέραν των κωμικών σκηνών που προβάλλει το CNN και άλλα αμερικανικά δίκτυα, με τους Ταλιμπάν να τρώνε παγωτά και να κάνουν Καρουζέλ στο λούνα-παρκ, ο διωγμός των σιιτών της χώρας ξεκίνησε. Οι Ταλιμπάν αποκαθήλωσαν όλα τα σιιτικό σύμβολα από την Καμπούλ και έχουν προβεί ήδη σε θηριωδίες κατά των αφγανών Σιιτών.

Οι Ταλιμπάν ξηλώνουν σιιτικά σύμβολα στους δρόμους της Καμπούλ

Ταυτόχρονα, οι σιίτες της χώρας ζητούν την στήριξη από το Ιράν και το δικαίωμα να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τις ζωές τους. Ήδη δηλαδή στο Αφγανιστάν έχει ξεσπάσει εμφύλιος με τις δυτικές δυνάμεις εκκωφαντικά απούσες.

Από την δεκαετία του 90, το Ιράν αντιδρούσε έντονα στην προοπτική επικράτησης των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Μετά την κατάρρευση όμως της σοβιετικής ένωσης, δεν υπήρχαν δυνάμεις εντός εδάφους της χώρας που θα μπορούσε ένα στήριξη προκειμένου να αντικρούσουν την προέλαση των Ταλιμπάν, οι οποίοι είχαν την στήριξη των ΗΠΑ. Για την ακρίβεια οι Ταλιμπάν θεωρούνται δημιούργημα των ΗΠΑ, ως αντίποδα στην σοβιετική εισβολή. Μετέπειτα μάλιστα Χρησιμοποιήθηκαν από τις ΗΠΑ σε πολλούς βρώμικους πολέμους διαπράττοντας τρομερές θηριωδίες κατά του άμαχου πληθυσμού. Με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Γιουγκοσλαβία, όπου ο Μπιν Λάντεν και οι ορδές του πολέμησαν στο πλευρό των Βόσνιων μουσουλμάνων και των Κροατων κατά των Σέρβων.

Ουδείς λοιπόν θα εκπλαγεί εάν οι Ταλιμπάν χρησιμοποιηθούν για ακόμα μια φορά από τις ΗΠΑ, για να ανοίξουν μέτωπο κατά του Ιράν. Αυτό θα φανεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από το κατά πόσον η δύση θα ανεχθεί την κυριαρχία των Ταλιμπάν, καθώς και τα εγκλήματα τους.

Έχει αποδειχθεί ότι η ηθική διάσταση στην αμερικανική εξωτερική πολιτική έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όταν πρόκειται να εξυπηρετηθούν τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα των ΗΠΑ. Η χαρακτηριστική ευκολία με την οποία ο Μπιν Λάντεν από πολύτιμος σύμμαχος σε δύο πολέμους, έγινε εχθρός και εκτελέστηκε, είναι ενδεικτική της προπαγάνδας. Ποιος θα λησμονήσει τον ηρωικό τρόπο που ο αμερικανικός κινηματογράφος παρουσιάζει τους Ταλιμπάν, «στέλνοντας» μάλιστα και τον Ράμπο να πολεμήσει στο πλευρό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This