Ο Γουάινστιν καθάρισε τον «λεκέ» του Κλίντον

Must Read

Ο άνθρωπος στον οποίο στηρίχτηκε ο Μπιλ Κλίντον, όταν η αμερικανική προεδρεία και ο γάμος του εξαρτιόνταν από έναν λεκέ σε γυναικείο φόρεμα, δεν ήταν άλλος από τον καταδικασμένο πλέον για βιασμό μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν (φωτό), σύμφωνα με νέο βιβλίο.

Το «Hollywood Ending», σύμφωνα με την «Daily Mail», παρουσιάζει μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο Γουάινστιν υποστήριζε πως ως φίλος έβαλε πλάτη για να παραμείνει στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ ο Μπιλ Κλίντον, όταν έσκασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι. Ισχυριζόταν ότι όχι μόνο τον στήριξε ψυχολογικά για να μην καταρρεύσει το καλοκαίρι του 1997, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τα πάντα για το σημάδι που άφησε στο φόρεμα της Λεβίνσκι ο «ανδρισμός» του, αλλά και ότι εκτέλεσε χρέη προσωπικού συμβούλου.

Συμβούλευε τον Κλίντον πώς να χειριστεί τις αποκαλύψεις, που είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, αλλά και τι θα έπρεπε να αναφέρει και τι όχι στην απατημένη σύζυγό του Χίλαρι, έτσι ώστε να μην εκραγεί από τον θυμό της. Ο Κλίντον από την πλευρά του φέρεται ότι τον εμπιστευόταν τυφλά, διότι… τον θαύμαζε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This