Πληροφορίες για άφιξη της Πελόζι στην Ταϊβάν! Οργή στην Κίνα

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου!

Must Read

Πριν από λίγο ταϊβανέζικα ΜΜΕ δημοσίευσαν ότι η Νάνσυ Πελόζι θα φτάσει στο νησί σήμερα το απόγευμα! Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ταϊπέι σε 3 ώρες περίπου.

Για την διαμονή της μάλιστα έχουν κρατηθεί 48 δωμάτια στο Πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt, στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει οργή στην Κίνα και αναμένεται εξαιρετικά σκληρή αντίδραση, αν και το ενδεχόμενο παρέμβαση του κινεζικού στρατού κατά την διάρκεια της επίσκεψης είναι εξαιρετικά απίθανο.

Αυτό όμως που είναι εξαιρετικά πιθανό εάν κρίνουμε και από τις ετοιμασίες του κινεζικού στρατού, είναι μετά την αναχώρηση της προέδρου της αμερικανικής Βουλής, ο κινέζικος στρατός να διεξάγει επιχείρηση κατά της Ταϊβάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This