Σκοτώθηκαν στον σεισμό τα εγγόνια του Κενάν Ακίν που δολοφόνησε τον Σολωμό Σολωμού

Must Read

Νεκρά ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία, τα εγγόνια του Κενάν Ακίν, ο οποίος είναι ένας εκ των δολοφόνων του του Σολωμού Σολωμού στο οδόφραγμα της Δερύνειας, στην Κύπρο, στις 14 Αυγούστου του 1996.

Τα εγγόνια του Ντορούκ και Αλπ Ακίν ήταν μέσα στα θύματα της ομάδας βόλεϊ της Αμμοχώστου που διέμενε στο ξενοδοχείο Isias, σύμφωνα με το sigmalive.

Φωτογραφίες με τον πατέρα των παιδιών Οσμάν Ακίν να κλαίει και να κρατάει τη στολή του παιδιού του, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Κενάν Ακίν, τότε υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των τουρκικών μυστικών δυνάμεων πυροβόλησε τον 26χρονο Σολωμό Σολωμού, όταν εκείνος πέρασε στα κατεχόμενα και με ανέβηκε σε ιστό για να κατεβάσει τη σημαία των Τούρκων.

Yπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από  ενώ η INTERPOL τον είχε επικηρύξει για το ποσό των 460.000 ευρώ, ωστόσο εκείνος  κατάφερε να ξεγλιστρήσει. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια, ο ίδιος δήλωσε προκλητικά: «Θα τον πυροβολούσα ξανά αν γύριζα τον χρόνο πίσω». Το 2020 πόζαρε μαζί με με θράσος δίπλα σε Ερντογάν και Τατάρ στα Κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This