«Προσπάθησα να τη σώσω» λέει ο 30χρονος που βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στον γκρεμό την 28χρονη στην Κύπρο

Ο Ρώσος είχε γνωρίσει την Ουκρανή μέσω των social media

Must Read

Αρνείται τις κατηγορίες ο 30χρονος που συνελήφθη στην Πάφο και κατηγορείται ότι βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στα βράχια την 28χρονη Λέσια Μπίκοβα, στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού.

Την ώρα που η Κύπρος παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις γύρω από τη νέα γυναικοκτονία, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την σχέση του ζευγαριού.

Η 28χρονη Ουκρανή που ζούσε στο Κίεβο, εγκατέλειψε το σπίτι της μετά από τον πόλεμο στην Ουκρανία και έλαβε άδεια παραμονής για να ζήσει στην Κύπρο μαζί με τη μητέρα της. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η νεαρή έμενε μόνη της καθώς η μητέρα της ταξίδεψε στη χώρα τους. 

Η Λέσια γνώρισε τον 30χρονο που έχει έχει ρωσική καταγωγή και ελληνικό διαβατήριο, μέσω social media. Οι δυο τους διατηρούσαν ερωτικό δεσμό, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες τελευταία δορά τους είδαν σε κέντρο διασκέδασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος ειδοποίησε τις Αρχές λέγοντας ότι η σύντροφός του γλίστρησε από τον γκρεμό στην προσπάθειά της να βγάλει σέλφι. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που ανέσυραν τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύντομα ωστόσο οι ισχυρισμοί του 30χρονου διαψεύστηκαν, αφού η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά, ενώ είχε κακώσεις σε χέρια, λαιμό και αυχένα που δεν δικαιολογούνταν από την πτώση στα βράχια. Επιπλέον, διαπιστώθηκε κάταγμα στο υοειδές οστό σε σημείο που «μαρτυρά» στραγγαλισμό.

Την ίδια στιγμή, ο 30χρονος υποστηρίζει ότι η φίλη του γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό, στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία.

Σύμφωνα με το cyprustimes.gr, ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις και υπέδειξε τέσσερα διαφορετικά σημεία στους αστυνομικούς, περιγράφοντας την πτώση της κοπέλας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το βράδυ διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο και τα ξημερώματα πήραν ποτά από το περίπτερο και πήγαν στην Πέτρα του Ρωμιού.

Έπειτα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο τους έκαναν και χρήση κοκαΐνης μέσα στο αμάξι και η κοπέλα επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία όταν έφτασαν στο σημείο αλλά παραπάτησε και έπεσε στον γκρεμό. Μάλιστα, όπως είπε είχε πιαστεί σε μια πέτρα προτού πέσει τελικά στην παραλία, ενώ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να την βοηθήσει και καταρριχήθηκε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος ύποπτος κατέθεσε αίτημα μέσω του οποίου ζητά όπως διενεργηθεί και δεύτερη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας, στην οποία να παρίσταται και ιδιώτης ιατροδικαστής.




Δείτε επίσης:

Φρίκη στην Πάφο: Βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στον γκρεμό την 28χρονη σύντροφό του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This