Σήμα κινδύνου από τον Τραμπ για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Σφοδρή επίθεση σε Μπάιντεν και «βαθύ κράτος»

Must Read

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ επανέρχεται δριμύτερος, προειδοποιώντας ότι η καταστροφική στάση της κυβερνησης Μπάιντεν στο ουκρανικό οδηγεί μαθηματικά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είπε συγκεκριμένα:

« Οδεύουμε προς τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι νεοσυντηρητικοί του βαθέως κράτους καταστρέφουν την Αμερική. Θέλουν ατελείωτους πολέμους και μετατρέπουν την Αμερική σε τριτοκοσμική χώρα. Οι υπηρεσίες πληροφοριών πρέπει να αναθεωρηθούν. Το βαθύ κράτος πρέπει να εξαλειφθεί».

Διαβάστε επίσης: Ο Ζελένσκι καρατόμησε στρατιωτικό διοικητή που είπε την αλήθεια σε Αμερικανούς δημοσιογράφους!

Λίγες ημέρες πριν, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας στο Fox είχε πει τα ακόλουθα απαντώντας στο ερωτηματολόγιο του καναλιού για την Ουκρανία:

«Όπως ο πληθωρισμός και πολλά άλλα τραυματικά λάθη που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια, η Ρωσία σίγουρα δεν θα είχε επιτεθεί στην Ουκρανία αν ήμουν ο Πρόεδρός σας. Μάλιστα, για τέσσερα χρόνια δεν επιτέθηκαν, ούτε είχαν σκοπό να το κάνουν όσο ήμουν επικεφαλής. Αλλά το λυπηρό γεγονός είναι ότι, λόγω μιας νέας έλλειψης σεβασμού για τις ΗΠΑ, που προκλήθηκε τουλάχιστον εν μέρει από την ανίκανη αποχώρησή μας από το Αφγανιστάν, και μια πολύ κακή επιλογή λέξεων από τον Μπάιντεν για να εξηγήσει τα αιτήματα και τις προθέσεις των ΗΠΑ (η πρώτη δήλωση του Μπάιντεν ήταν ότι η Ρωσία θα μπορούσε να έχει μέρος της Ουκρανίας, κανένα πρόβλημα!), ξεκίνησε η αιματηρή και ακριβή επίθεση και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Αυτή είναι όλη η ιστορία, αλλά πρέπει να τελειώσει, ΤΩΡΑ!

Ξεκινήστε λέγοντας στην Ευρώπη ότι πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον ίσα με όσα πληρώνουν οι ΗΠΑ για να βοηθήσουν την Ουκρανία. Πρέπει να μας πληρώσουν και αναδρομικά τη διαφορά. Με ένα εκπληκτικό ποσό 125 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πληρώνουμε 4 έως 5 φορές περισσότερα, και αυτός ο αγώνας είναι πολύ πιο σημαντικός για την Ευρώπη από ό,τι για τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, πείτε στην Ουκρανία ότι θα λάβει ελάχιστα χρήματα από εμάς, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Ο Πρόεδρος πρέπει να συναντηθεί με κάθε πλευρά, μετά και με τις δύο πλευρές μαζί, και να καταλήξει γρήγορα σε μια συμφωνία. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αν γίνει από τον σωστό Πρόεδρο. Και οι δύο πλευρές είναι κουρασμένες και έτοιμες να κάνουν μια συμφωνία. Οι συναντήσεις να ξεκινήσουν άμεσα, δεν υπάρχει χρόνος για περιθώριο. Ο θάνατος και η καταστροφή πρέπει να τελειώσουν ΤΩΡΑ! Εάν εκτελεστεί σωστά, αυτός ο τρομερός και τραγικός Πόλεμος, ένας Πόλεμος που δεν έπρεπε ποτέ να είχε ξεκινήσει από την αρχή, θα τελειώσει γρήγορα. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!”

– Είναι η αντιπαράθεση με τη Ρωσία στην Ουκρανία ζωτικό αμερικανικό εθνικό στρατηγικό συμφέρον;

«Όχι, αλλά είναι για την Ευρώπη. Όχι όμως για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ευρώπη θα πρέπει να πληρώνει πολύ περισσότερα από ό,τι είμαστε ή ίσοι».

– Ποιος είναι συγκεκριμένα ο στόχος μας στην Ουκρανία και πώς θα ξέρουμε πότε τον έχουμε επιτύχει;

«Ο στόχος μας στην Ουκρανία είναι να βοηθήσουμε και να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη, αλλά η Ευρώπη δεν βοηθά τον εαυτό της. Βασίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες για να το κάνουν σε μεγάλο βαθμό για αυτούς. Αυτό είναι πολύ άδικο για εμάς. Ειδικά από τη στιγμή που η Ευρώπη μας εκμεταλλεύεται στο εμπόριο και σε άλλα πράγματα».

– Ποιο είναι το όριο χρηματοδότησης και υλικού που θα θέλατε να στείλετε στην κυβέρνηση της Ουκρανίας;

«Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο Πούτιν και τη Ρωσία. Η Ρωσία δεν θα είχε επιτεθεί ποτέ στην Ουκρανία αν ήμουν Πρόεδρος. Δεν θα συνέβαινε ποτέ αν ήμουν Πρόεδρος, αλλά έγινε. Θα έπρεπε να δω σε ποια κατεύθυνση οδεύει η Ρωσία. Θέλω να σταματήσουν, και θα το κάνουν, ανάλογα με αυτόν που μεταφέρει αυτό το μήνυμα. Αλλά με όλα αυτά που λέγονται, η Ευρώπη πρέπει να πληρώσει. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξοδέψει πολύ περισσότερα από την Ευρώπη, και αυτό δεν είναι δίκαιο, δίκαιο ή ισότιμο. Αν ήμουν πρόεδρος, αυτός ο φρικτός πόλεμος θα τελείωνε σε 24 ώρες ή λιγότερο. Μπορεί να γίνει, και πρέπει να γίνει – τώρα!»

– Πρέπει οι Ηνωμένες Πολιτείες να υποστηρίξουν την αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία;

Οχι. Πρέπει να υποστηρίξουμε την αλλαγή καθεστώτος στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό. Η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι αυτή που μας έβαλε σε αυτό το χάος».

– Δεδομένου ότι η οικονομία και το νόμισμα της Ρωσίας είναι ισχυρότερα από πριν από τον πόλεμο, πιστεύετε ότι οι κυρώσεις των ΗΠΑ ήταν αποτελεσματικές;

«Όχι, δεν ήταν αποτελεσματικά. Ακριβώς το αντίθετο. Οδηγούσαν τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν σε μια αδιανόητη συμμαχία».

– Πιστεύετε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία;

«Εξαρτάται από το ποιος είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή τη στιγμή, με τον Μπάιντεν ως πρόεδρο, απολύτως ναι. Λέει και κάνει όλα τα λάθος πράγματα τη λάθος στιγμή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This