Και… ταχυδακτυλουργός ο Μακρόν: «Εξαφάνισε» το πανάκριβο ρολόι του, ενώ έδινε συνέντευξη!

Οι Γάλλοι πολίτες, πάντως, δεν βλέπουν την ώρα να τούς αδειάσει τη γωνιά!

Must Read

Ό,τι και να κάνει, ο Εμανουέλ Μακρόν το μόνο που καταφέρνει, πλέον, είναι να εξοργίζει ακόμη περισσότερο τους Γάλλους πολίτες, εκατοντάδες χιλιάδες εκ των οποίων διαδηλώνουν καθημερινά κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισής του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σκηνικό που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε ο Γάλλος πρόεδρος σε εθνικό δίκτυο, καθώς φρόντισε να «εξαφανίσει» με… ταχυδακτυλουργικό τρόπο το πανάκριβο -σύμφωνα με τους επικριτές του- ρολόι χειρός που φορούσε, μόλις συνειδητοποίησε την γκάφα του. Ειδικότερα, σύμφωνα με βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ αρχικά είναι ξεκάθαρο, λόγω της κινησιολογίας του, πως ο Μακρόν φορά στον αριστερό του καρπό ένα πολυτελές ρολόι, λίγα λεπτά αργότερα, το εν λόγω ρολόι… απουσιάζει «μυστηριωδώς».

Η αλλαγή της εικόνας «χτύπησε» άσχημα στο μάτι αρκετών θεατών, που έσπευσαν να τον κατακρίνουν στα social media, σχολιάζοντας πως το ρολόι που «εξαφάνισε» κοστίζει περί τα… 80.000 ευρώ. Το Ελιζέ αποφάσισε να απαντήσει στις επικρίσεις, υποστηρίζοντας ότι, πρώτον, το συγκεκριμένο ρολόι κοστίζει «μόλις» 2.120 ευρώ και δεύτερον, ο Γάλλος πρόεδρος δεν το αφαίρεσε επειδή ήθελε να το κρύψει, αλλά γιατί τον ενοχλούσε το γεγονός ότι χτυπούσε στο τραπέζι, ενώ έκανε τις… προεδρικές χειρονομίες του.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This