28χρονη η μακελάρισσα του σχολείου στο Νάσβιλ: Μπούκαρε με τουφέκια και πιστόλι

Τα αρχικά του ευρήματα έδειξαν ότι κάποια στιγμή ήταν μαθήτρια στο σχολείο

Must Read

Μια ένοπλη 28χρονη πυροβόλησε θανάσιμα τρεις μαθητές και τρεις ενήλικες σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στο Νάσβιλ προτού πυροβοληθεί και σκοτωθεί από την αστυνομία, στον πιο φονικό πυροβολισμό σε σχολείο εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Η δράστης μπήκε στο Covenant School από μια πλαϊνή πόρτα και ήταν οπλισμένη με τουλάχιστον δύο τουφέκια εφόδου και ένα πιστόλι, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Metro Nashville, Don Aaron. Έριξε πολλαπλούς πυροβολισμούς στον πρώτο και δεύτερο όροφο του σχολείου.

Μια πενταμελής ομάδα αστυνομικών άκουσε τους πυροβολισμούς, πήγε στον δεύτερο όροφο και πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα. Η πρώτη κλήση για τον πυροβολισμό ήρθε στις 10:13 π.μ. και η δράστης ήταν νεκρός 14 λεπτά αργότερα.

Η αστυνομία αρχικά είπε ότι η δράστης φαινόταν να ήταν έφηβη, αλλά αργότερα είπε ότι είναι μια 28χρονη λευκή γυναίκα που ζει στο Νάσβιλ. Ο αρχηγός της αστυνομίας Τζον Ντρέικ είπε ότι τα αρχικά του ευρήματα έδειξαν ότι κάποια στιγμή ήταν μαθήτρια στο σχολείο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νάσβιλ προσπάθησε να προσφέρει πρώτες βοήθειες σε όσους είχαν σημάδια ζωής και μετέφερε τρία παιδιά μαζί με δύο ενήλικες από το σημείο, δήλωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Κέντρα Λόνεϊ, τα οποία δεν επέζησαν.

https://www.youtube.com/watch?v=rr06Lqq6eY0

Στο συγκεκριμένο ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο φοιτούν περίπου 200 μαθητές, ηλικίας έως και 12 ετών. Η ένοπλη επίθεση σε σχολείο έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλες ένοπλες επιθέσεις, που καταγράφηκαν την προηγούμενη χρονιά σε σχολεία των ΗΠΑ.

Μόλις τον Μάιο, ένας 18χρονος σκότωσε 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς σε σχολείο της πόλης Ουβάλντε στο Τέξας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This