Σε τροχαίο ενεπλάκη η σιδηρά κυρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ

Την ώρα που έφευγε από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες

Must Read

Τροχαίο ατύχημα είχε την περασμένη Παρασκευή η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός της.

«Το αυτοκίνητο της προέδρου ενεπλάκη σε ένα τροχαίο το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την αναχώρησή της από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός της.

Η Λαγκάρντ, που ήταν επιβάτιδα στο όχημα, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, θα φοράει αυχενικό κολάρο, συνεχίζοντας να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της. Κανείς άλλος από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η Λαγκάρντ συμμετέχει σήμερα στη Φραγκφούρτη σε μια εκδήλωση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών η οποία εγκαινιάζει ένα κέντρο αφιερωμένο στην τεχνολογική καινοτομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με τη συμμετοχή των 20 κεντρικών τραπεζών των χωρών μελών της ευρωζώνης. Ένα παράρτημα αυτού του κέντρου θα λειτουργεί ταυτόχρονα στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This