Πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από… 960 προσπάθειες

Must Read

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά 960 προσπάθειες χρειάστηκε η Τσα Σα-σουν από τη Νότια Κορέα για να πάρει δίπλωμα οδήγησης.

Εκανε την πρώτη της προσπάθεια τον Απρίλιο του 2005, αλλά κόπηκε στις γραπτές εξετάσεις. Δεν το έβαλε κάτω και έκανε την εξέταση από δύο έως πέντε φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, για να περάσει τη θεωρητική εξέταση, έπρεπε να φτάσει στις 860 προσπάθειες.

Φυσικά δεν… ξεμπέρδεψε, καθώς ακολούθησε η πρακτική εξέταση της οδήγησης, που αποδείχτηκε νέος μπελάς. Αν και κόπηκε 99 φορές, πέρασε το τεστ οδήγησης την 100ή φορά.

Παρόλο που της πήρε χρόνια και ξόδεψε συνολικά 12.500 ευρώ ήταν χαρούμενη που πήρε το δίπλωμα με την 960ή φορά, ενώ οι εξεταστές της δήλωναν ανακουφισμένοι που επιτέλους την ξεφορτώθηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This