Τραγωδία στην Ινδία: Δεκάδες νεκροί από κατάρρευση πατώματος σε ινδουιστικό ναό

Έντεκα πιστοί σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ ακόμη δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους, στο νοσοκομείο όπου είχαν μεταφερθεί

Must Read

Δεκάδες πιστοί βρήκαν μαρτυρικό θάνατο, όταν υποχώρησε το πάτωμα ινδουιστικού ναού στην Ινδία, με αποτέλεσμα να τσακιστούν σε ένα βαθύ φρεάτιο, το οποίο χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές.

Οπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, τουλάχιστον 13 ινδουιστές σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι δέκα διασώθηκαν, μετά την κατάρρευση του πατώματος του ναού, το οποίο υποχώρησε κάτω από το βάρος των περισσότερων από 25 πιστών που βρίσκονταν εντός του εκείνη την ώρα.

«Η αστυνομία εντόπισε έντεκα πτώματα μέσα στο φρεάτιο και δύο άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο όπου είχαν μεταφερθεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου Μάντια Πραντές στην πόλη Ιντόρε, όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Οι τοπικές αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία, με αξιωματικό της αστυνομίας να αναφέρει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται.

Σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται διασώστες να τοποθετούν σχοινιά και σκάλες για να φτάσουν στους παγιδευμένους πιστούς.

Σημειώνεται πως αυτήν την περίοδο οι ναοί στην Ινδία κατακλύζονται από πιστούς, με την ευκαιρία της θρησκευτικής γιορτής Ράμα Ναβάμι, προς τιμή της ινδουιστικής θεότητας Ράμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This