«Ερντογάν πιες χαμομηλάκι» λέει η Ακσενέρ μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος της 

Hεπικεφαλής του Καλού Κόμματος «δείχνει» τον Ερντογάν ως ηθικό αυτουργό της ένοππλης επίθεσης

Must Read

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία του Καλού Κόμματος, στη συνοικία Μέρτερ της Κωνσταντινούπολης. Άγνωστος άνοιξε πυρ το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σε δηλώσεις της η επικεφαλής του κόμματος Μεράλ Ακσενέρ «δείχνει» τον Ερντογάν ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης και προειδοποιεί:

«Δεν γεννήθηκε ακόμα ο άντρας που θα με τρομάξει», είπε η Ακσενέρ, κάνοντας λόγο για μια επίθεση που σημειώθηκε από φανατικούς οπαδούς του Ερντογάν.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη η ίδια δήλωσε σύμφωνα με την cumhuriyet: «Δεν σε φοβάμαι κύριε Ρετζέπ. Θα μπορούσα να σε αποκαλέσω πρόεδρο αλλά ένας πρόεδρος ούτε μιλά ούτε ενεργεί έτσι. Το κόμμα μας δέχθηκε επίθεση».

Όπως τόνισε: «είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό 1,5 μήνα πριν τις εκλογές. Δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί αυτές τις φρικιαστικές ενέργειες. Αγαπητό μου έθνος, αν αυτά συμβαίνουν σήμερα σε εμάς, τότε αύριο θα συμβούν και σε εσάς».

Μάλιστα σε ειρωνικό ύφος η Ακσενέρ παρότρυνε τον Ερντογάν να πιει χαμομήλι για να ηρεμήσει: «Είσαι πολύ στεναχωρημένος και έξαλλος κύριε Ερντογάν, γιατί ξέρεις ότι σου έχει μείνει 1,5 μήνας στην ηγεσία. Καταλαβαίνεις ότι είσαι στην πόρτα της εξόδου και προτιμάς, αντί να απειλείς του απατεώνες, να απειλείς εμάς. Η συμβουλή μου είναι να πιεις χαμομήλι και να ηρεμήσεις».

«Αυτά συμβαίνουν σε εμένα γιατί είμαι γυναίκα πολιτικός, δεν θα συνέβαιναν ποτέ σε έναν άντρα. Αυτό που συνέβη σε εμένα σήμερα, θα συμβεί αύριο σε εσάς και τις κόρες σας» πρόσθεσε και κάλεσε τις γυναίκες της Τουρκίας να ψηφίσουν τη Συμμαχία του Έθνους.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μην το έχω περάσει επί της προεδρίας σας κύριε Ερντογάν Στο σπίτι μου έκαναν έφοδο και αθωώθηκαν, με λιντσάρισαν και αθωώθηκαν. Ξέρω ότι τα δικαστήρια και η αστυνομία σας δεν θα τον πιάσουν ούτε αυτόν. Δεν θα μπορέσουν να πιάσουν τους δράστες. Ελπίζω ο ήλιος να ανατείλει στην Τουρκία στις 15 Μαΐου» πρόσθεσε η Ακσενέρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This