Θρίαμβος Μπελέρη! Τεράστια νίκη του Ελληνισμού! – «Δεν είναι νίκη, αλλά θρίαμβος»!

Ράπισμα στον φασίστα Ράμα - Πανηγύρια στη Χειμάρρα!

Must Read

Ο ελληνισμός ενωμένος απέδειξε ότι μεγαλουργεί! Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου έδωσαν το μάθημα στον φασίστα Έντι Ράμα και τη νίκη στο Φρέντι Μπελέρη στο Δήμο Χιμάρας.

Οι ομογενείς μας ξέσπασαν σε κλάματα και πανηγυρισμούς μετά την οριστικοποίηση της νίκης του Μπελέρη!

Μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος ο επικεφαλής του PBDNJ (ΚΕΔΕ), Βαγγέλης Ντούλες, είπε στα ΜΜΕ, ότι «δεν πρόκειται για νίκη, αλλά για θρίαμβο» και ότι ο Μπελέρης θα είναι σύντομα επικεφαλής του Δήμου Χιμάρας μετά την αποφυλάκισή του:

«Δεν είναι νίκη, είναι θρίαμβος. Το ξέραμε και το περιμέναμε. Για μια στιγμή φάνηκε μια πρωτοφανή καταιγίδα. Οι Χειμαριώτες μίλησαν, θρίαμβος για τον Μπελέρι. Μια νέα σελίδα ανοίγει για τη Χιμάρα. Ο Μπελέρι θα είναι σύντομα στην κορυφή των καθηκόντων του. Ο κόσμος τον άφησε ελεύθερο, με την αποφυλάκιση από το Δικαστήριο θα είναι επικεφαλής του δήμου. Άκουσε τα νέα κι εκείνος».




Όλα αυτά παρά τις μεθοδεύσεις του αλβανικού καθεστώτος, την βία, την νοθεία. Οι Έλληνες έγιναν ανθρώπινη ασπίδα μπροστά στα εκλογικά κέντρα και απέτρεψαν οποιαδήποτε προσπάθεια νοθείας, ξημερώνοντας κυριολεκτικά στους τοίχους και τις πόρτες των κέντρων.

Μετά τον εκλογικό θρίαμβο, όλες οι προσπάθειες πρέπει να στραφούν προς την κατεύθυνση της απελευθέρωσης του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη ο οποίος ζει το εξπρές του μεσονυκτίου στα χέρια του καθεστώτος Ράμα.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This