Αμέσως μετά τις εκλογές, σε κατεχόμενα και Αζερμπαϊτζάν ο Ερντογάν

Το Αζερμπαϊτζάν έχει... απελευθερώσει τα εδάφη του που κατέλαβε η Αρμενία, η επίσημη θέση της Άγκυρας

Must Read

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας σε ερωτήσεις αντιπροσωπείας δημοσιογράφων από το Αζερμπαϊτζάν που βρίσκονται στην Τουρκία, αποκάλυψε ότι αμέσως μετά τις εκλογές ο Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψή του στα κατεχόμενα (που τα ανέφερε σαν «ΤΔΒΚ») και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Τσαβούσογλου μάλιστα έσπευσε να δηλώσει πως το Αζερμπαϊτζάν έχει… απελευθερώσει τα εδάφη του που κατέλαβε η Αρμενία και οι άνθρωποι της περιοχής θέλουν τώρα να ζήσουν με ασφάλεια και ειρήνη! Yποστηρίζοντας ότι το Αζερμπαϊτζάν είναι έτοιμο για ειρήνη και έχει προσφέρει μια συνολική συνθήκη ειρήνης.

Όταν ρωτήθηκε για την συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών του Ιράν, της Ρωσίας και της Συρίας στην Μόσχα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι αξιολογήθηκαν θέματα όπως η εξάλειψη της «τρομοκρατίας» στη Συρία, η δημιουργία ασφαλούς υποδομής στην Συρία, η επιστροφή των μεταναστών στην Συρία και η εγκαθίδρυση διαρκούς ειρήνης και σταθερότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This