Δείτε σε βίντεο πώς καταστράφηκε το υποβρύχιο Titan – Δεν κατάλαβαν τον θάνατό τους

Δεν αισθάνθηκαν πόνο, δεν πρόλαβαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που δείχνει πώς μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου το υποβρύχιο Titan καταστράφηκε ενώ προσγειωνόταν στο ναυάγιο του Τιτανικού, στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Από την καταστροφική έκρηξη που προκλήθηκε λόγω της αποσυμπίεσης, διαλύθηκαν η ουρά και ο θάλαμος πίεσης του σκάφους, ενώ οι 5 επιβαίνοντες βρήκαν ακαριαίο θάνατο, χωρίς καν να προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβαινε.

Σε βίντεο που έχει δημοσιευθεί στο Tik Tok, φαίνεται η καταστροφή του τουριστικού βαθυσκάφους, στο οποίο ο αέρας μετά την έκρηξη έφτασε θερμοκρασίες που επικρατούν στην επιφάνεια του ήλιου, σύμφωνα με τους δημιουργούς.

@hyde_2323 since yall are curious #newsnation #submarine #missingsubmarine #titanic #titanictour #fyp #missing #fypシ #viral #missing #trending #tourist #news #missingtourist #atlanticocean #ocean #titan #coastguard #new_trending #oceangate #implosion ♬ Come Here Come Here Com Here – SNC

Οι επιβαίνοντες δεν αισθάνθηκαν πόνο και έχασαν τη ζωή τους μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This